Inwoners vervoeren buurtgenoten met hun eigen auto

Met ANWB AutoMaatje Veendam, Pekela, Westerwolde, Oldambt en Stadskanaal vervoeren inwoners in de Gemeente Veendam, Pekela, Westerwolde, Oldambt en Stadskanaal hun minder mobiele buurtgenoten met hun eigen auto tegen een kleine vergoeding. Niet alleen voor een bezoekje aan het ziekenhuis of fysiotherapeut, maar ook voor leuke uitjes naar bijvoorbeeld het winkelcentrum of de kapper.

Heeft u een vervoersvraag?

Met ANWB AutoMaatje komt u weer onder de mensen. Wij regelen vervoer door een goede inwoner uit uw omgeving van deur tot deur. Denk bijvoorbeeld aan vervoer voor een familiebezoek, naar het ziekenhuis of een dagje winkelen.

U KOMT IN AANMERKING ALS U:
– Bewoner bent van Veendam, Pekela, Westerwolde, Oldambt of Stadskanaal
– Geen eigen auto heeft.
– Minder mobiel bent en voor uw vervoer afhankelijk van anderen.
– Graag in contact komt met uw plaatsgenoten. AutoMaatje is namelijk geen reguliere vervoersservice, maar bedoeld om buurtgenoten met elkaar in contact te brengen en elkaar op vrijwillige basis te helpen.

AUTOMAATJE WORDEN?

Heb je een auto? Lijkt het je leuk om je minder mobiele buurtgenoten te helpen om mobiel te blijven door gezellige ritjes te maken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Meld je aan als AutoMaatje bij de lokale coördinator via automaatje@opstapbus.nl

Lokale coördinator: Mark Nienhuis
Werkdagen: Elke werkdag van 09.00 tot 15.00u
Telefoonnummer: 085-0710402 (ma-vrij: 09:00u – 15:00u)
Mailadres: automaatje@opstapbus.nl

AutoMaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: