Uitstapjes

Hieronder een aantal uitstapjes die wij, onder voorbehoudt, aanbieden in Maart en April

Koolzaad en tulpenroute

Groen gras, een mooie blauwe hemel en prachtige gele koolzaadvelden. Vandaag gaan we genieten van de koolzaadvelden die een mooie gele gloed over de regio leggen. Ook de tulpenvelden onderweg staan in bloei dus dit wordt een dagje waar iedereen vrolijk van wordt.

Wanneer:  donderdag 4 mei

Vertrek:    10:00 uur

Kosten:    € 25,00

Er op uit Pas: € 20,00

Dagje Borkum

Het eiland Borkum in het kort » Borkum.de

Een dagje Borkum is als een dagje vakantie! Borkum wordt door zijn gezonde klimaat één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Duitsland genoemd. Als u van de boot komt brengt een treintje u naar het centrum van Borkum. Ga met ons mee en laat u verassen wat Borkum te bieden heeft!

Wanneer:  donderdag 18 mei
Vertrek:     08:00 uur
Kosten:     € 30,00
Er op uit Pas: € 25,00
Dagretour: €30,00

Bad Zwischenahn rhododendronpark

Park der Gärten: Rhododendronpark

Vlak voor Oldenburg in Duitsland ligt de prachtige plaats Bad Zwischenahn. Een populaire dagtocht die zeer geliefd is bij onze Op-StapBus activiteiten. Vooral  in de maanden mei en juni, als er veel rododendrons in deze regio in bloei staan. We bezoeken het Park der Gärten, een park wat beroemd is in Europa, o.a. door zijn grote collectie rhododendrons, meer dan 2000 soorten. Hebben we nog energie over? Dan kunnen we het centrum van Bad Zwischenahn nog bezoeken.

Wanneer:   vrijdag 26 mei

Vertrek:      10:00

Kosten:      € 33,00

Er op uit Pas: € 28,00

Entree: €7,50

Rommelschuren en lunch bij MoeNieks in Vlagtwedde NIEUW!

Theetuin Moe-Nieks Vlagtwedde | Visit Groningen

 

We beginnen de dag met koffie of thee met een zelfgebakken lekkerij door Claudien van MoeNieks in Vlagtwedde. Na de koffie gaan we een paar rommelschuren bezoeken in de omgeving van Vlagtwedde en Sellingen waar u leuke oude spulletjes kan bekijken en kopen. Daarna gaan we terug naar MoeNieks om te genieten van een zelfgemaakte lunch. Dat wordt een gezellig dagje!

 

Wanneer:  vrijdag 2 juni

Vertrek:    10:00 uur

Kosten:    € 21,00

Er op uit Pas: € 16,00

Koffie + taart + lunch: €22,50

Paardentram Havelte

Paardentram verhuur | 't Vossenspan Haarle

We vertrekken met een mooie route richting Havelte ” De Parel van Drenthe”. In de groene natuur gaan we genieten van een heerlijke lunch voorzien van soep, broodje kroket en broodje ei met een consumptie. Wanneer we de lunch genuttigd hebben staat de paardentram klaar om ons door het prachtige gebied heen te rijden. We zullen onderweg prachtige boerderijen, schitterende bossen en hunebedden tegen komen. De tocht zal ongeveer 1,5 duren en ons weer af zetten bij het restaurant waar we ontvangen worden met koffie en gebak.
Daarna met een mooie route weer huiswaarts waar in overleg onderweg voor eigen rekening wat gegeten kan worden.

Wanneer:   donderdag 15 juni
Vertrek:     10:00 uur
Kosten:     € 58,00
Er op uit Pas: € 53,00

Dagje Schiermonnikoog

10 leuke activiteiten en bezienswaardigheden op Schiermonnikoog - Dolopreizen.nl

Vandaag gaan we genieten van een dagje Schiermonnikoog. Op de boot krijgt u koffie met cake en daarna volgt een bustocht  over het mooie eiland. Aangekomen in het restaurant krijgt u een lunch aangeboden incl. koffie/thee/zuivel. Na de lunch maken we met de bus een rondrit over dit prachtige eiland en gaan we weer naar de boot. Bij aankomst op Lauwersoog gaan we de dag afsluiten met elkaar met een visje eten bij Schierzicht. (Voor dit uitstapje is het belangrijk dat u goed ter been bent).
Normaal zijn de kosten €85,00 euro maar u krijgt €10,00 van het Ouderenfonds. Daarom kunnen wij het aanbieden voor €75,00 met alles erbij in.

Wanneer:  dinsdag 27 juni
Vertrek:     08:00 uur
Kosten:     € 80,00
Er op uit Pas: € 75,00

Privacyverklaring

Privacyverklaring Opstapbus