Uitstapjes

Hieronder een aantal uitstapjes die wij, onder voorbehoudt, aanbieden in Januari en Februari

Bowlen en eten bij Rendering in Vlagtwedde

Arrangementen | Partycentrum Rendering

We beginnen bij aankomst met een bakje koffie en daarna gaan we een uur bowlen met elkaar. Bowlen is voor de meeste mensen iets wat ze niet zo vaak doen. U hoeft er helemaal niet goed in te zijn maar het is een hele gezellige bezigheid. Na het bowlen gaan we genieten van een heerlijke maaltijd. U krijgt een schnitzel met patat en groente. De consumpties zijn voor eigen rekening. Mocht u denken die bowlingballen zijn te zwaar voor mij, geen probleem, er zijn ook hele lichte exemplaren. Mocht het wel te moeilijk voor u zijn, niet getreurd en zijn verschillende hulpmiddelen om toch een leuke middag te hebben.

Wanneer:  donderdag 18 januari

Vertrek:    13:30 uur

Kosten:    € 19,00

Er op uit Pas: € 14,00

Bowlen + schnitzel + patat:  € 19,70

Kaarsenmakerij Wilhelmus

Kaarsenmakerij Wilhelmus Eenrum – Ambachtelijke en historische kaarsenfabriek

We brengen een bezoekje aan een ambachtelijke en historische kaarsenmakerij die we vinden aan de haven van het pittoreske dorpje Eenrum. We nemen een kijkje in de kaarsenmakerij en gaan een workshop volgen waarin we zelf een kaars gaan maken. We gaan ook nog ergens lunchen voor eigen rekening.

Wanneer:  woensdag 24 november

Vertrek:     09:00 uur

Kosten:     € 27,00

Er op uit Pas: € 22,00

Kaars maken: € 8,50

Theaterweekend Kijkbuisvrienden bij Geert Teis in Stadskanaal

Hallo lieve kijkbuiskinderen! De Fabeltjeskrant krijgt een tentoonstelling

Weet u nog?….Pipo de clown, Tita Tovenaar, Swiebertje en alle andere helden waar iedereen vroeger naar keek. Grote namen als Tony Neef, Loeki Knol en Wieteke van Dort nemen u mee door uw jeugd met beeldfragmenten en uiteraard veel muziek. In wonderschone liedjesteksten, persoonlijke verhalen, herkenbare tunes en grappige annekdotes passeren alle spraakmakende kinderprogramma’s de revue. Gaat u met ons mee een middagje ouderwets genieten?

Wanneer:   zondag 28 november

Vertrek:      12:00 uur

Kosten:      € 20,00

Er op uit Pas: € 15,00

Entree: €10,00

Museumboerderij Ot en Sien in Surhuisterveen

Home - Museumboerderij Ot en Sien

Vandaag stappen we 100 jaar terug in de tijd. Terug naar de tijd van Ot en Sien. Dit levert een nostalgische terugblik op vol herkenningspunten uit het verleden. Vandaag loopt u zo een ouderwetse kruidenierswinkel binnen, en bekijkt u een klaslokaal, een dokterspraktijk, een huiskamer, keuken, arbeidershuisje en nog veel meer. Stapt u vandaag mee in vroegere tijden?

 

Wanneer:  donderdag 1 februari

Vertrek:    10:00 uur

Kosten:    € 30,00

Er op uit Pas: € 25,00

Entree + koffie met gebak: € 10,80

Hanssi Kaiser Schlager Tribute show bij Geert Teis in Stadskanaal

Hanssi Kaiser 70'er Schlager Show! | Forum Sittard

Vanavond een mooie avond met schlager muziek waarin de tijden van de Duitse hitparade nog eens dunnetjes worden overgedaan. Een Duitse avond waar alle bekende hits uit de jaren 70 voorbij komen gecombineerd met bekende TV-tunes uit die tijd.

Wanneer:   zaterdag 17 februari

Vertrek:     18:00 uur

Kosten:     € 20,00

Er op uit Pas: € 15,00

Entree koffie:   € 20,00

Klompenatelier Dijkman in Luttenberg

Bezienswaardigheid Dijkman Klompenatelier - Luttenberg (Overijssel) - www.eropuitineigenland.nl

Misschien heeft u het laatst wel op televisie gezien bij Hart van Nederland, deze klompenmaker bouwde met 17.500 miniklompjes het melkmeisje van Vermeer. Vandaag mag u dit kunstwerk in het echt bewonderen. U ziet dat klompen maken niet suf is en treed binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen Atelier. Een wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen. Uiteraard krijgen we een demonstratie klompen maken. Terwijl hij met de hand een klomp vervaardigt, vertelt hij over ervaringen, zijn reizen, zijn familieverhalen, geschiedenis en nog veel meer. En wilt u iets meenemen voor thuis, er is een hele mooie kadowinkel waar je klompendrop en klompenkoek kan kopen, maar ook allerlei leuke hebbedingetjes.

Wanneer:  donderdag 22 februari

Vertrek:     09:00 uur

Kosten:     € 37,00

Er op uit Pas: € 32,00

Entree + koffie:   € 10,95

Privacyverklaring

Privacyverklaring Opstapbus