Deze maand

Heeft u een leuk idee om eens met een paar vriendinnen een uitstapje te maken naar een plek waar u anders nooit komt. Of wilt u met de zangvereniging eens naar een optreden van een ander koor en daarna ergens gezellig eten?

Of zijn er mannen die naar de Meyer Werft in Papenburg willen, of de VW Fabriek in Emden?

Dit kan door ons geregeld worden! Voor senioren kunnen wij een onvergetelijke dag organiseren. U vraagt, wij regelen het.

De Op-StapBus rijdt met verlengde Mercedessen, voorzien van rolstoellift en met brede ingang. Deze voertuigen zijn voorzien van airco en luxe stoelen.

Informeer eens naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Tel: 0597-591748.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Belangrijk

Vorige maand hebben wij ons wagenpark uitgebreid met een nieuwe Mercedes Sprinter.

Dit model is extra verlengd en voorzien van een rolstoellift. Door deze ruimte kunnen veel boodschappen en rollators meegenomen worden. Het is een luxe uitvoering met lederen stoelbekleding en een ruime instap.

Al onze bussen zijn voorzien van Airco.  Dit voertuig voldoet aan alle eisen die tegenwoordig worden gesteld v.w.b. milieu.